8 DECEMBER 2024

DEELNAME

Heb jij je al ingeschreven voor de UrbanCityRun053, maar heb je toch wat vragen? Lees hier de meeste antwoorden. Mocht je vraag niet zijn beantwoord, vul dan het contactformulier in. Zo sta jij straks voorbereid aan de start en ben je ready to go! 

Urban city run 053

Deelname

Heb jij je al ingeschreven voor de UrbanCityRun053, maar heb je toch wat vragen? Of twijfel je juist of het wel echt wat voor je is? Hier lees je alle antwoorden of stel je jouw vragen. Zo sta jij straks voorbereid aan de start en ben je ready to go! 

1

CITY

2

Routes

23

Hotspots

1500

Runners

1

CITY

2

ROUTEs

23

HOTSPOTS

1500

RUNNERS

Good to know

Bij deelname aan dit evenement accepteer je de Algemene Voorwaarden.

De start-finish bij de Performance Factory (Hoge Bothofstraat 31-49, Enschede) is goed bereikbaar. Wij adviseren deelnemers met de fiets te komen. Betaald parkeren is mogelijk op het parkeerdek van gebouw Oost van de Performance Factory.

De UrbanCityRun053 2023 kent twee afstanden, namelijk 5 km en 7,5 km. Bij inschrijving kies je de afstand en bijbehorende starttijd.

De kosten voor deelname zijn € 15. Dit geldt voor beide afstanden.

De starttijd voor de 5 km is 10.00 uur. Starttijd voor de 7,5 km is om 10:10 uur. Start / finish is bij de Performance Factory.

De minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar. 

Deelnemers kunnen zich in de Performance Factory (gebouw Oost) omkleden. Er is geen douchegelegenheid. In de gebouwen van de Performance Factory bevinden zich voldoende toiletten voor deelnemers en publiek.

Deelnemers kunnen in de Performance Factory (gebouw Oost) in de daarvoor ingerichte ruimte hun bagage achterlaten. Dit is op eigen risico, er is geen bewaking aanwezig.

Alle deelnemers ontvangen het unieke UrbanCityRun053 Runningshirt. Dit Runningshirt is je startbewijs en dien je verplicht te dragen. Zonder Runningshirt kun je de deelnemende gebouwen niet betreden. De deelnemers ontvangen geen startnummer.

Tijdens de UrbanCityRun053 ontdek je Enschede op een andere manier, neem hiervoor de tijd. Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen tijdregistratie.

Toch nog vragen?

Heb je nog andere vragen over de UrbanCityRun053 of ben je
geïnteresseerd in sponsoring of het aanbieden van je locatie?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij reageren zo spoedig mogelijk op je bericht!


  Urban City Run 053 is onderdeel van 
  Enschede Marathon en een initiatief van Sportaal.

  Roomweg 167e.
  7523 BM Enschede

  info@enschedemarathon.nl
  +31(0)53-43 05 486

  UrbanCityRun053 is onderdeel
  van Enschede Marathon en een
  initiatief van Sportaal.